Partners

Onze Partners

Trionec

Plafomat

Plafomat richt zich tot professionelen uit de bouw en industrie met een uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen, ijzerwaren en gereedschappen. Hiervoor wordt enkel beroep gedaan op kwaliteitsmerken die beantwoorden aan de normen van de vakman..

Wurth

Würth Belux nv, onderdeel van de Würth groep, werd opgericht op 1 april 1964 en blaast dit jaar 50 kaarsjes uit. Vandaag telt Würth Belux nv zo’n 450 medewerkers. Een buitendienstorganisatie van 290 gespecialiseerde medewerkers en een uitgebreid netwerk van 22 shops zorgen voor een uitmuntende dienstverlening.

Wurth

Gespecialiseerd in het maken van aluminium vliegenramen, vliegendeuren, schuifvliegendeuren, rolhorren en plissés op maat. Gedurende de jaren hebben we ons aanbod sterk uitgebreid. Waar er in het begin slechts keuze was uit drie kleuren, namelijk wit, bruin en natuurkleur, bieden wij onze producten momenteel aan in alle RAL-kleuren. Om deze service te garanderen beschikken we over een moffeloven in onze productie.

Wurth

Mapeco werd opgericht op 11 mei 1990 met vestiging in de Apostoliekenstraat 113 te Turnhout. De activiteiten bestonden toen uit klein- en groothandel in bouw- en meubelbeslag en ijzerwaren.
De snelle groei noodzaakte het bedrijf uit te kijken naar een ruimere locatie: in 1994 vond de verhuis plaats naar de Noord-Brabantlaan.

Copyright 2015 Trobouw BVBA| All Rights Reserved | DP Media Webdesign Kempen